Facts About طراحی سایت فروشگاهی قیمت Revealed

وب سایت فروشگاهی چیست؟ وب‌سایت فروشگاهی یک پلتفرم آنلاین است که به کاربران اجازه می‌دهد محصولات یا خدمات مورد نیاز خود را به صورت اینترنتی مشاهده، مقایسه و خریداری کنند. این وب‌سایت‌ها به عنوان فروشگاه‌های اینترنتی یا فروشگاه‌های آنلاین نیز شناخته می‌شوند.

در این آموزش شما را با نحوه آموزش طراحی سایت فروشگاهی آشنا می‌کنیم تا با آگاهی از این مراحل بتوانید وب‌سایتی بهینه‌سازی شده برای فروش محصولات خود داشته باشید.

با حضور در اینترنت و فعالیت‌های مؤثر می‌توانید برندسازی کنید.

در این جلسه از آموزش طراحی سایت فروشگاهی درباره تنظیمات سربرگ‌های مهم ووکامرس یعنی همگانی، محصولات و حساب کاربری صحبت می‌کنیم.

در این فصل نحوه کار کردن با ضروری‌ترین افزونه‌های وردپرسی را به صورت جامع آموزش می‌دهیم. سرفصل‌های این بخش عبارتند از:

از دیگر امکاناتی که ما به طراحی سایت‌ فروشگاهی خود اضافه می‌کنیم، قابلیت نمایش نمای نزدیک محصول (از زوایای مختلف) در صفحه‌ی نتایج است.

شما می‌توانید در بخش سفارشی‌سازی آرشیو محصولات، با تعیین نوع ساختاربندی و چیدمان آنها، استایل نمایش محصولات و دسته‌بندی‌ها را تغییر دهید.

یکی از پرچالش‌ترین موضوعات برای تیم ما، طراحی بخش جستجوی سایت فروشگاه آنلاین، است. وقتی مشتری وارد سایت می‌شود و نام کالای خود را در کادر جستجو وارد می‌کند، باید کالای مورد نیاز در دسته‎‌ی کالاهای مربوط به آن، نمایش داده شود. هرچه طراحی بخش جستجوی سایت شما دقیق‌تر و هوشمندانه‌تر انجام شود، امکان فروش محصولات شما نیز بیشتر خواهد شد.

افزونه دیجیتس با کاهش تعداد فیلدهای ثبت‌نام این هدف را محقق می‌کند. در این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس، نحوه ورود و عضویت با افزونه دیجیتس را خواهید دید که این ویدئو شامل:

این نوع فروش بخشی از تجارت الکترونیک بوده که جزء جدانشدنی از کسب‌وکارها در دنیای پیشرفته‌ی امروز است.

راهکارهایی برای معرفی و تبلیغات فروشگاه وجود دارد که در ادامه خواهیم پرداخت:

در این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی به نصب و راه‌اندازی سیستم ارسال تیکت در وردپرس با افزونه تیکتا می‌پردازیم.

بررسی کنید که قالب به‌روزرسانی‌های امنیتی و فنی منظم دریافت می‌کند.

فوتر یا پاورقی قسمت پایین سایت شماست. در فوتر بهتر است مواردی مثل: مطالب درباره ما، آدرس حضوری، لینک شبکه های برای مشاهده توضیحات بیشتر اینجا کلیک کنید مجازی، نماد ها (اینماد و نماد های اعتماد الکترونیک) و ... قرار گیرند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *